Palvelut

LUENNOT

Valitse sopiva luennon aihe alla olevasta listasta tai ota yhteyttä ja pyydä mielenkiintoasi vastaavaa aihetta. Saat ymmärrettävän, luotettavaa ja käyttökelpoista tietoa tarjoavan paketin.

1. Syömisen psykologia

  • Syömiseen vaikuttavat tekijät
  • Keinoja karsia tunnesyömistä
  • Tietoisen syömisen taito ja harjoitus

2. Ravitsemustiedon lähteillä

  • Kehen voin luottaa ravitsemuskeskustelussa?
  • Mihin ravitsemustieteen tutkimus perustuu ja miten suositukset on luotu?
  • Miten ylläpidän omaa ravitsemustietoani muuttuvassa maailmassa

3. Virtaa arkeen

  • Kuinka voin vuorotyöläisenä koostaa terveelliset, helpot ja tasapainoiset eväät?
  • Mitä valitsisin ostoskoriin ruokakaupassa?
  • Ateriarytmin voima

4. Painonhallinta

  • Miksi dieetit eivät toimi?
  • Laihdutustuloksen pitämisen salat
  • Vinkit elämäntapamuutokseen

5. Urheiluravitsemus (tarvittaessa liikuntalajin mukaan räätälöity)

  • Eri lajien ravitsemukselliset vaatimukset
  • Mitä valita ostoskoriin ja lautaselle?
  • Onko ravintolisistä hyötyä suorituskyvyn tai kehonkoostumuksen kannalta?

Luennon hinta 700 € + alv 24 %

KÄDET LIKAISIKSI – TEHDÄÄN YHDESSÄ

1. Eväät ja välipalat

  • Monelle haastavimpia ja turhauttavimpia asioita on syöminen kodin ulkopuolella. Omat eväät toimivat usein lounaana, välipalana tai retkiruokana. Niiden pitäisi olla helppoja, maukkaita, hyvin säilyviä ja vieläpä terveyttä edistäviä.
  • Opi tekemään hyviä välipaloja ja kerää uusia ideoita jatkuvasti muuttuvassa ruokaviidakossa!
  • Tuomme tarvikkeet, riittää kun tulet paikalle.
    • Hinta 49 €/hlö, vähintään 8 henkilölle

2. Työpaikkaruokailu – tehoa työpäivään lautaselta, ympäristöstä ja seurasta

  • Jos iltapäivisin väsyttää ja työteho on heikko, voi yks keino lisätä tarmokkuutta olla sopiva ravitsemus. Ruokarytmi, lautaselle tulevat ruoat ja niiden määrät vaikuttavat suuresti siihen, miten jaksamme iltapäivän tunteina.
  • Lyhyen luennon aikana kerrotaan, miksi ravitsemus on niin tärkeä osa työtehoa ja miten myös usein vähemmän tehokkaaseen työaikaan saadaan enemmän virtaa.
  • Luennon jälkeen käymme mahdollisuuksien mukaan työpaikkaruokalan läpi ja kerromme, miten ateria kannattaa koostaa.
    • Hinta 700 € + alv 24 %
Mainokset